No niin. Onpi vuosi päässyt aika pitkälle ennenkuin tulee tänne mitään kirjoiteltua. Viime vuosi loppui ja tämä vuosi alkoi elämäntapa muutoksessa. Se käsittää alkoholin nauttimisen lopettamisen ainakin toukokuuhun asti, ruokailu tottumusten muutoksen ja paluun entiseen eli urheilun vaiko olisko parempi termi kuntoilun pariin.
 Tätä onpi kestänyt nyt sen kolmisen kuukautta ja kyllä se vaan vaatii luonnetta pitää itsensä kurissa. Tuntuukin että maailma on täynnänsä niitä vaan niin on pitänyt kuri ettei ole tullut sorruttua kertaakaan. Jaahas, nostankin itselle hattua, noin!
 Lähtökohta on tosiaan oma halu elämäntapa remonttiin ja tällä kertaa ajattelin asian tehdä oikein. Meninn siis terveydenhoitajan juttusille haastelee oikeaoppisesta laihduttamisesta tai paremminkin ruokavaliosta ja se ei turha reissu ollukkaan. Sain monta kullan arvoista neuvoa ja vinkkiä. Kyllä kannattaa hakea neuvoja ammattilaiselta niin homma ei ole niin epämääräistä haahuilua ja saat selvät raamit missä liikkua. Eikä tartte nälässä kituuttaa. Näin on.
 Tuloksia? Tässäpä lukujen valossa: 137,6kg-->121,8kg eli -15,8kg, kertoneekin kaiken oleellisen, mutta lisäksi tulee hyvä fiilis ja onnistumisen ilo. Toi hävinnyt läskimäärä on vaan melkoinen kasa vaikka kilon sokeripusseja. Maailmakin näyttää erilaiselta, paremmalta eikä naama punoita.
Töitä vielä riittää kun tavoite paino on 90kg, mutta pikkuhiljaa.....
 Tästä on hyvä jatkaa.